Vanden Borre Black Friday 2020

Vanden Borre is een toonaangevend bedrijf op de Belgische markt in de verkoop van audio, tv, multimedia en huishoudelektro.

Vanden Borre zet hun offline strategie verder online: je ontvangt topadvies van specialisten in hun vak. Net zoals in hun winkels, vind je verkopers die met kennis van zaken advies geven. Op basis van een aantal gerichte vragen, ontdekken ze samen met jou welk product geschikt is voor jou.Vanden Borre hecht ook veel waarde aan innoverend zijn.

Bij Vanden Borre kan je terecht voor de laatste ontwikkelingen op gebied van elektronica, multimedia, TV/audio en meer. Ontdek het ruime assortiment van Vanden Borre die elke dag maar blijft groeien. De webwinkel is reuze handig voor al je behoeften op gebied van multimedia en technologie. Samen met de klantgerichtheid zorgt dit voor de ultieme combinatie voor de klant.

  • All
  • Deals
  • Coupons
  • Sales
  • Expired
Laagste prijs garantie bij Vanden Borre
Deal
Bij Vanden Borre hanteren ze een laagste prijs garantie. Zij houden continu de prijzen van andere winkels in de gaten om hun belofte waar te kunnen maken. Wanneer jij toch een lagere prijs hebt ...
Gratis levering bij Vanden Borre
Deal

Gratis levering bij Vanden Borre

Black Friday Deals 2020
Bij Vanden Borre wordt jouw bestelling altijd gratis geleverd. Ze bieden een tal aan leveringsmogelijkheden en de meest gebruikte keuzes zijn gratis. Mocht je specifieke wensen hebben, zoals ...